fredag 10. desember 2010

Resturant

Etter vi hadde vert på Elifonisi stranden dro vi og spiste på en resturant der var det god mat. Emil spiste en gresk salat og Oddvar en stor rett med noe fisk kyllyng og noe tilbehør Emil fikk også litt. Vi gikk fra resturanten med mye i magen. vi skulle flytte videre mot Norge snart men først skulle vi til Akropolis.

mandag 6. desember 2010

Kreta

Vi dro til Kreta med båt, båtturen til Kreta tokk 4 timer vi måtte kjøre forbid to andre øyer de het Ios og Santorin. Når vi kom i land dro vi med buss til Chania også dro vi med taxi til EL Greco hotel. Det var ikke så fint som vi trodde. Etter vi pakket ut av dro vi  på Elafonisi stranden.
Vi våknet og spiste frokost. Emil hadde vært i Hellas før så han viste hva vi skulle gjøre der. Så vi gikk vi en tur. Det var en fin liten tur. Etterpå dro vi og badet her er det et bilde av stranden. Vi var på stranden i noen timer og så  gikk vi og så på et kloster det var på en liten klippe det var ganske langt unna byen.

fredag 3. desember 2010

Hotell

Vi landet og gikk ut av flyet og inn på terminalen. Vi tok først toget til en stasjon som jeg ikke husker og deretter dro vi  med taxi til hotelet. Vi skulle bo på fint hotell Emil gikk og sa at det var oddvar lien og Emil Mathias Leht Venner og så sjekket han en liste og så om vi var der og det var vi så fikk vi en nøkkel det kostet 600kr natta. vi gikk og hentet bagarsjenog gikk inn og tok bagasjen inn på rommet vårt. Det var utsikt til sjøen det var 100 m og gå.Vi dro på apoteket og kjøpte solkrem det var solfaktor 30 vi trodde det skulle holde . Det var veldig varmt der.